Gino en Els Fourier – Lombard, onze passie voor koken groeide uit tot een eigen restaurant. Vandaag is onze eetgelegenheid omgetoverd tot een luxe-home voor uw kinderen. Maar onze passie voor lekker eten en koken bestaat nog steeds.
Vandaar onze traiteurdienst en onze Bibelotomaat.
Enerzijds is er onze vaste dienst, de Bibelotomaat, anderzijds is er ons occasioneel aanbod, vb voor feestdagen of bijzondere feesten.
This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.
Indien u wil genieten van onze aspergespecialiteiten aarzel dan niet om ons te contacteren!
Wij werken uitsluitend met asperges uit eigen streek, zie: http://www.debusschopkoen-hoevewinkel.be/
Geraspte worteltjes, gemarineerde tomaten en komkommers, gemengde salade, eitjes, zuiderse pasta´s, exotische rijstsalade, krielaardappelen met bieslooksausje, witte koolsalade met rozijntjes en spekblokjes, bloemkoolsalade,…
Assortiment van ovenverse broodjes
Tartaarsaus, cocktailsaus, ketchup, mayonaise, bbq-saus
Prijslijst vlees:
Junior beef varkensvlees
Saté met ui 2.90 € saté met ui 1.90 €
Saté gemarineerd 2.90 € saté gemarineerd 1.90 €
Saté paprika 2.90 € saté paprika 1.90 €
Hamburger 2.20 € chipolata 1.90 €
Gemarineerde steak 3.50€ gem. Spiering kotelet 2.40 €
Lage rib gem. 3.00 € gem. Lapje 2.20 €
Gem. Kalfslapje 3.50 € gem. spare ribs 2.50 €
Bbq.-worst 1.90 € bbq.-worst 1.90 €
Reuze mix brochette(min. 350 gr.)7.50 € speklap 1.90 €
Lamskotelet( 2 stuks) 2.90 € kruidenspeklap of spekfakkel 1.90 €
Kipbrochette gemarineerd 2.50 € kalkoenbrochette gemarineerd 2.50 €
Souvlaki 2.20 € merguez worstje 1.50 €
Prijslijst vis:
Forel gans gemarineerd in papillot 4.00 €
Roodbaarsfilet gemarineerd in papillot 3.50 €
Brochette met zalm, kabeljauw, paprika en ui 3.50 €
Tongfilet gekruid in papillot 3.50 €
Zalmfilet gemarineerd in papillot 3.50 €
Scampi Brochette á la Provence 3.50. €
Reuzegamba gemarineerd 3.50 €
Mogelijke uitbreidingen:
– Gevarieerde gegrilde groenten( aubergine’s, paprika’s, lente-ui, courgette’s, ratte aardappelen, enz…) € 2.00
-Aardappel in schil met kruidenboter 1.50 €
-Warme sauzen : bbq-saus, provencaalse saus, champignonroomsaus,bearnaisesaus, choronsaus 1.50 €
-Borden, bestek en servetten ( hoeft niet afgewassen ) 1.50 €
-Kok aan de bbq ( vanaf 20 personen ) 20.00 € per uur
-Eventueel extra personeel 20.00 € per uur
– Vaste kosten ( BBQ, warmhoudtoestellen, gasbrander) € 30
-Deze prijzen gelden enkel vanaf 20 personen! Voor grote groepen kan U verdere inlichtingen vragen!