(H)eerlijke kost


by traiteur Bibelot

Instagram
Wie 

Gino en Els Fourier – Lombard, onze passie voor koken groeide uit tot een eigen restaurant. Vandaag is onze eetgelegenheid omgetoverd tot een luxe-home voor uw kinderen. Maar onze passie voor lekker eten en koken bestaat nog steeds.

Vandaar onze traiteurdienst en onze Bibelotomaat.

Wat 

Enerzijds is er onze vaste dienst, de Bibelotomaat, anderzijds is er ons occasioneel aanbod, vb voor feestdagen of bijzondere feesten.

 

Bibelotomaat
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460

menumogelijkheden

Soepen 

 

Voorgerechten

 

Hoofdgerechten

( U kan kiezen uit puree, gratin of kroketjes )

 

Desserts 

 

Pastabuffetten

U kan dit verkrijgen vanaf 16.00 € p.p., hiervoor kan u 3 pasta´s kiezen uit de bovenste (vlees) en onderste  lijst (vegetarisch ), als u 1 pasta kiest uit de lijst van

vis – en schaaldieren komt er een supplement van 4 € p.p. bij, voor 22 € p.p. kan u kiezen wat u wil.

Dit is mogelijk vanaf 10 personen, vanaf 15 personen kan u 4 pasta´s kiezen ! Alles kan in warmhoudtoestellen ( €50 waarborg per toestel ) afgehaald worden,  hier is ook  brood en kaas bij voorzien.

Opgelet, deze prijzen zijn afhaalprijzen…U kan ons steeds contacteren om bepaalde leveringen te bespreken.

 

Vlees:

-spaghetti bolognaise

-pasta carbonara

-macaroni gegratineerd in de oven

-pasta van de chef ( 4-kazensaus, hesp, champignons )

-arrabiata ( gerookt spek, pikant )

-lasagne van het huis

-tortelloni ( deegwaren gevuld met vlees, 4-kazensaus, hesp en champignons )

-5-kazen tortellini met zongedroogde tomaten en pancetta ( supplement € 4.00 )

-canneloni van het huis ( deegrolletjes gevuld met gehakt, spinazie, kaas,

Napolitaanse saus, gegratineerd in de oven )

-pasta met kruidenkaas, gerookt spek  verse tomaat en rode ui

-tortelloni met kip, pesto, olijven en zongedroogde tomaten

-pasta peperonata met kalfsgehakt en zoete paprika’s

-Girasoli van asperges met hoeveboter, mimosa van ei en Breydelham ( suplement € 4.00 )

 

vis, schaal- en schelpdieren:

-pasta met scampi´s en spekblokjes

-pasta met scampi´s en St. -Jacobsvruchten

-pasta met een ragout van schaal- en schelpdieren in een sausje van saffraan

-pasta met zalm en paprika´s

-pasta met verse tonijn, paprika’s, olijven en kappertjes

-pasta met zeevruchten

 

vegetarisch:

-pasta coloré ( champignons, wortel, paprika, ui, 4-kazen en Napolitaanse saus )

-pasta bosciola ( champignons, ui en 4-kazensaus )

-Pasta zoals het hoort ( zongedroogde tomaten, olijven, kappers, basilicum, pijnboompitten en look)

 

Door ons samengestelde pastabuffetten aan scherpe prijzen:

Vanaf 10 personen wordt een warmhoudtoestel meegegeven mits een waarborg van € 50.00

Tussen 10 en 15 personen kan U telkens 3 pasta’s kiezen, vanaf 15 personen zijn het 4 pasta’s. Er is steeds brood en kaas voorzien!

Opgelet, deze prijzen zijn afhaalprijzen…U kan ons steeds contacteren om bepaalde leveringen te bespreken.

 

Feestmenu’s

 Klik hier voor onze feestmenu’s

Mogelijkheden om jullie menu zelf samen te stellen:
Soepen:

 

Koude  voorgerechten:

 

Warme voorgerechten: 

 

Hoofdgerechten:

 

Desserts 

 

 

 

 

 

 

Indien u wil genieten van onze aspergespecialiteiten aarzel dan niet om ons te contacteren!

Wij werken uitsluitend met asperges uit eigen streek, zie: http://www.debusschopkoen-hoevewinkel.be/

Basisprijs: 7.50 Euro p.p.
.

Saladebar:

Geraspte worteltjes, gemarineerde tomaten en komkommers, gemengde salade, eitjes, zuiderse pasta´s, exotische rijstsalade, krielaardappelen met bieslooksausje, witte koolsalade met rozijntjes en spekblokjes, bloemkoolsalade,…

Broodmand:

Assortiment van ovenverse broodjes

Sauzenbar:

Tartaarsaus, cocktailsaus, ketchup, mayonaise, bbq-saus

Prijslijst vlees:

 

Junior beef                                                                 varkensvlees

Saté met ui                                        2.90 €                                 saté met ui                                         1.90 €
Saté gemarineerd                             2.90 €                                 saté gemarineerd                              1.90 €
Saté paprika                                     2.90 €                                 saté paprika                                      1.90 €
Hamburger                                       2.20 €                                 chipolata                                           1.90 €
Gemarineerde steak                        3.50€                                 gem. Spiering kotelet                       2.40 €
Lage rib gem.                                    3.00 €                                 gem. Lapje                                        2.20 €
Gem. Kalfslapje                               3.50 €                                 gem. spare ribs                                  2.50 €
Bbq.-worst                                       1.90 €                                 bbq.-worst                                         1.90 €
Reuze mix brochette(min. 350 gr.)7.50 €                                  speklap                                              1.90 €
Lamskotelet( 2 stuks)                      2.90 €                                 kruidenspeklap of spekfakkel        1.90 €
Kipbrochette gemarineerd              2.50 €                             kalkoenbrochette gemarineerd            2.50 €
Souvlaki                                           2.20 €                                 merguez worstje                               1.50 €
Prijslijst vis:

Forel gans gemarineerd in papillot                                            4.00 €
Roodbaarsfilet gemarineerd in papillot                                    3.50 €
Brochette met zalm, kabeljauw, paprika en ui                        3.50 €
Tongfilet gekruid in papillot                                                      3.50 €
Zalmfilet gemarineerd in papillot                                             3.50 €
Scampi Brochette á la Provence                                                3.50. €
Reuzegamba gemarineerd                                                           3.50 €
Mogelijke uitbreidingen:

 

– Gevarieerde gegrilde groenten( aubergine’s, paprika’s, lente-ui, courgette’s, ratte aardappelen, enz…) € 2.00

-Aardappel in schil met kruidenboter                                                                                                                 1.50 €

-Warme sauzen : bbq-saus, provencaalse saus, champignonroomsaus,bearnaisesaus, choronsaus               1.50 €

-Borden, bestek en servetten ( hoeft niet afgewassen )                                                                                     1.50 €

-Kok aan de bbq     ( vanaf 20 personen )                                                                                 20.00 € per uur

-Eventueel extra personeel           20.00 € per uur

– Vaste kosten ( BBQ,  warmhoudtoestellen, gasbrander) € 30

-Dessertenbuffet     
                                                                                                                                             5.00 € p.p.

-Deze prijzen gelden enkel vanaf 20 personen! Voor grote groepen kan U verdere inlichtingen vragen!

Contacteer ons

Contact Me

Stuur een bericht